Just BE

Bedrijven

Bedrijven
Omdat StoelShiatsu op elke locatie toepasbaar is, kan ik ook bij bedrijven langskomen!
Heeft u bijvoorbeeld medewerkers die veel achter de computer zitten en daardoor makkelijk spanning in nek, schouders en ogen ontwikkelen?
Is er een verhoogde werkdruk?
Heeft u in uw bedrijf te kampen met klachten als: spanningshoofdpijn, burn-out, arm-, nek- en schouderklachten, RSI (repetitive strain injury) of KANS (klachten arm nek schouder)?
Maken uw medewerkers herhaald dezelfde bewegingen in het uitvoeren van hun werk? (bijv kapper of ict-medewerker) of doen ze veel zwaar lichamelijk werk?
Dan is StoelShiatsu de ideale ondersteuning!
Het helpt klachten te verminderen maar kan ook preventief werken.

Door StoelShiatsu voelen medewerkers zich ontspannen, gewaardeerd en verwend en dat verdient zich al heel snel terug in minder verzuim, meer werkplezier en een hogere productiviteit.

Een behandeling duurt slechts 20 minuten en heeft een effect dat ca. 2-3 weken doorwerkt. U hoeft niet bang te zijn dat uw medewerkers na de behandeling versuft weer aan hun werkplek schuiven, want hoewel de behandeling voor een diepe ontspanning zorgt, zorgt ze er ook voor dat iemand zich verkwikt en verfrist voelt en het gevoel heeft zaken met hernieuwde en meer gerichte energie aan te kunnen pakken.

Ik kom graag langs voor een demonstratie om het u te laten ervaren.

Onder de volgende voorwaarden is stoelmassage ook nog eens fiscaal aftrekbaar:
  • de stoelmassages zijn opgenomen in het ARBO plan
  • de stoelmassage vindt plaats tijdens werktijd
  • de werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd voor de stoelmassage en
  • er is geen aanmerkelijke privé-besparing van de werknemer